BCP SPECIAL PAINTWORK

De Nieuwe Ophaal- en Brengservice van Specialpaintwork

Vandaag een iets andere blog. We gaan het namelijk hebben over onze nieuwste service: Ophaal- en brengservice van jouw fiets naar en van onze werkplaats. Zo hoef jij niet op en neer te rijden, maar kan jouw fiets toch onderhanden genomen worden. We hebben een fijne samenwerking met Focus Koeriers die in heel Nederland fietsen voor ons kan ophalen en brengen.

Waarom?

We merkte steeds vaker dat mensen ons bellen buiten onze directe omgeving. Deze mensen zijn op zoek naar een specialist en als deze niet dichtbij te vinden is dan rijden ze hier een stukje voor, maar dit kost natuurlijk wel veel tijd. Daarnaast kunnen we tegenwoordig zo gemakkelijk foto’s versturen en daarmee via de telefoon het probleem bespreken. Hoe gemakkelijk zou het zijn als je fiets ook nog eens opgehaald zou worden!

Hoe het werkt

Het is voor jouw heel simpel. Je belt ons op, wij bespreken wat het probleem is en jij geeft aan dat je gebruik wil maken van de koeriersdienst. Wij regelen voor de rest alles en jij wordt de volgende dag gebeld om een afspraak te maken. Op de afgesproken datum komt de koerier jouw fiets ophalen. Wij gaan er dan direct mee aan de slag en wanneer alles weer tip top in orde is maakt de koerier een afspraak met jouw voor de levering van je fiets. Zo simpel is het! 

Voordelen

Ze zijn voor de hand liggend, maar we willen toch nog één keer de voordelen van deze service uitlichten:

  • Tijdsbesparing: Geen tijd meer kwijt aan het heen en weer rijden.
  • Gemak: Eenvoudig online of telefonisch te regelen.
  • Deskundige Zorg: Je fiets is in handen van professionals.
  • Flexibiliteit: Afgestemd op jouw schema.

Wat mag het kosten

De kosten bedragen €100 in totaal, dus €50 per keer. Natuurlijk is je fiets tijdens het vervoer verzekerd! Wanneer je vanuit België je fiets naar ons wil laten vervoeren komt er wel een toeslag bij tussen de €17 en €25 euro. Helaas kunnen we niet de ophaal- en brengservice aanbieden op de Waddeneilanden.

Conclusie

Wij zijn erg blij met deze samenwerking en hopen dat jullie dat natuurlijk ook zo. Je vindt op deze pagina nog meer informatie over de service.

Heb je vragen over het onderhoud van jouw carbon fietsframe of heb je professionele hulp nodig? Neem dan contact op met ons team van experts. Wij bieden gespecialiseerde onderhoudsdiensten en advies om jouw fiets in topconditie te houden.