BCP SPECIAL PAINTWORK
BCP SPECIALPAINTWORK

OPHAAL- & BRENGSERVICE

BCP Specialpaintwork

Ophaal- & Brengservice in door Focus Koeriers

Specialpaintwork heeft een partnerschap met Focus Koeriers. Wij bieden op deze manier een ophaal- en brengservice voor uw fiets aan. Deze service is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken, waarbij Focus Koeriers zorgt voor het veilige transport van uw fiets. Of het nu gaat om spot repair, spuitwerk of herstelwerkzaamheden, u kunt altijd gebruik maken van deze ophaal- & bezorgservice.

Duidelijkheid & Vertrouwen

Hoe werkt het

Ophalen van de Fiets
Wanneer u met ons hebt besproken dat de fiets opgehaald zal worden begint het proces en dat ziet er als volgt uit:
– Opdrachtverstrekking: Specialpaintwork ontvangt uw opdracht en geeft deze door aan Focus Koeriers.
– Ophaalafspraak: Focus Koeriers neemt contact op met de klant om een ophaalafspraak te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met uw beschikbaarheid en voorkeuren.
-Levering in ‘s-Gravenzande: Nadat de fiets is opgehaald, wordt deze de volgende dag bij Specialpaintwork in ‘s-Gravenzande afgeleverd. Vanaf dit moment nemen wij de zorg voor uw fiets over voor de gewenste onderhouds- of herstelwerkzaamheden.

Wanneer uw fiets weer klaar is om opgehaald te worden wordt er een afspraak met u gemaakt om de fiets te leveren en hebt u de fiets zo snel mogelijk weer terug. Deze gestroomlijnde samenwerking tussen Specialpaintwork en Focus Koeriers zorgt voor een efficiënt en betrouwbaar proces, waarbij uw fiets met de grootste zorg wordt behandeld. U wordt gedurende het gehele proces op de hoogte gehouden en kunt rekenen op een service die gemak en kwaliteit vooropstelt.

Duidelijkheid & Vertrouwen

Prijs & Garantie

BCP heeft ook een haal en breng service, in samenwerking met focus koeriers wordt u fiets voor €65  gehaald en na de reparatie weer voor €65 terug gebracht.
Focus ( koerier) neemt met u contact op om een afspraak in te plannen.

Er zijn enkele specifieke toeslagen die van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van uw locatie.

  • Voor klanten in Zeeuws-Vlaanderen geldt een extra toeslag van €16,25,
  • Belgische klanten in Vlaanderen betalen een toeslag van €25,00.
  • Het is belangrijk op te merken dat we momenteel geen service bieden op de Waddeneilanden.
DSCF3936
Expertise in Spuitwerk

25+ Jaar Ervaring in lakschade herstel

Met meer dan 23 jaar ervaring in de fietsindustrie, zijn we experts in zowel uitgebreid spuitwerk als nauwkeurige spot repairs. Onze diepgaande kennis van verschillende fietsmaterialen en -lakken stelt ons in staat om kleine schades vakkundig te herstellen, waarbij we altijd streven naar een resultaat dat niet te onderscheiden is van het origineel.

familie-special-paintwork
Reviews

Wat zeggen onze klanten ?

J BurgerJ Burger
15:17 21 May 23
Bij BCP mijn oude uit de 80e jaren Gazelle AA super laten spuiten. Echt niet van nieuw en origineel te onder scheiden. Echt vakwerk wat je absoluut niet veel meer tegen komt. In een wordt top!
Reinier MaaikeReinier Maaike
20:40 24 Apr 23
Schade in carbonlak op racefiets na val, snel en vakkundig opgelost door Brady van BCP. Ook goede check gedaan of carbon zelf scheurtjes had. Vakmanschap, dus heeft wel een prijs.
E.A. van den OeverE.A. van den Oever
07:35 14 Feb 23
Ik ben pakweg drie maanden geleden langs geweest met een racefiets waar iets meer mis mee was dan alleen de barst in het frame. De mannen van BCP hebben mij daarbij vakkundig geadviseerd en ook nog een geholpen aan een geweldige nieuwe fiets. Ik rijd hier nu alweer een tijdje op rond en geniet er echt van. Hiervoor wil ik BCP nog maar eens hartelijk bedanken!
Willem VermeulenWillem Vermeulen
12:42 07 Dec 22
Vakmanschap, Snelheid en Service XXLSnel, makkelijk en vriendelijk contact. Vakkundig en snel gerepareerd.Maar vooral Service XXL doordat door mijn eigen fout een week later precies dezelfde schade was ontstaan, en ze deze kosteloos opnieuw hebben hersteld.Klasse bedrijf.
Rick EngeringhRick Engeringh
15:41 13 Oct 22
Wat een vakman!!! Tijdens onze reis door Europa helaas lakschade op het frame en de voorvork van mijn MTB (fietsen hebben niet helemaal goed op de fietsendrager gestaan). Het is echt ongelofelijk om het resultaat nu te zien. Zowel het frame als de voorvork zijn weer als nieuw!!! Ik ben echt ontzettend blij en kan BCP echt aanraden.
daniel buijsdaniel buijs
13:46 11 Jul 22
Mijn MTB hier +/- 2 weken geleden afgeleverd na tip van een collega. Geen spijt van. Snelle service, degelijk geprijsd wantDe fiets hoeft niet uit elkaar gehaald te worden, dat scheelt een hoop. Ook nog eens mooi gelakt (zie resultaat voor/na). Kan ook in Alphen aan den Rijn afgeleverd worden, voor mensen die uit het oosten moeten komen ;-). En vriendelijke mensen, de lakbeurt erbij gekregen!
Rob KamphuisRob Kamphuis
04:53 05 May 22
Nadat ik besloten had om mijn speed pedelec Stromer een andere kleur (wit) te geven (was mat zwart) ben ik zeer goed geholpen door Brady van "BCP Special Paintwork"En de resultaat is super mooi!!Uitstekende spuit kwaliteit en heel erg snel en deskundig geholpen, daarnaast is de verhouding prijs-kwaliteit heel goed. Zeker een aanrader!!
js_loader
hoe kunnen wij jou helpen ?

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor uw specifieke wens kunnen betekenen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. We spreken graag de mogelijkheden met u
contact-carbonreparatie

Het begint hier

Vul onderstaand formulier in en en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Wilt u direct antwoord whatsApp naar 0174 38 43 55. Als je een foto meestuurt kunnen wij je beter van dienst zijn. Het is ook mogelijk om direct een mail te sturen naar info@specialpaintwork.nl

FAQ

Ophalen van de Fiets

  1. Dag 1 – Opdrachtverstrekking: Specialpaintwork ontvangt uw opdracht en geeft deze door aan Focus Koeriers.
  2. Dag 2 – Ophaalafspraak: Focus Koeriers neemt contact op met de klant om een ophaalafspraak te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met uw beschikbaarheid en voorkeuren.
  3. Dag na Ophalen – Levering in ‘s-Gravenzande: Nadat de fiets is opgehaald, wordt deze de volgende dag bij Specialpaintwork in ‘s-Gravenzande afgeleverd. Vanaf dit moment nemen wij de zorg voor uw fiets over voor de gewenste onderhouds- of herstelwerkzaamheden.

 

Afleveren van de Fiets

  1. Dag 1 – Opdrachtverstrekking: Zodra Specialpaintwork de herstel- of onderhoudswerkzaamheden aan uw fiets heeft voltooid, geven we Focus Koeriers de opdracht om de fiets op te halen.
  2. Dag 2 – Ophalen en Afleverafspraak: Focus Koeriers haalt de fiets op bij Specialpaintwork en maakt direct een afspraak met u voor het afleveren van de fiets.
  3. Afgesproken Dag – Aflevering: Op de afgesproken dag zorgt Focus Koeriers ervoor dat uw fiets veilig en op tijd bij u wordt afgeleverd.

Het brengen en ophalen kost €130 euro.

Dit ligt aan de planning van de koerier. Zodra u een opdracht geeft nemen ze contact met u op om een afspraak te maken. 

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de ophaal- en brengservice dan kan je ook contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over ons bedrijf en de service die wij leveren aan onze klanten. 

Wilt u direct antwoord whatsApp naar 0174 38 43 55. Als je een foto meestuurt kunnen wij je beter van dienst zijn. Het is ook mogelijk om direct een mail te sturen naar info@specialpaintwork.nl