BCP SPECIAL PAINTWORK
BCP SPECIALPAINTWORK

SPOT REPAIR

BCP Specialpaintwork

Spot repair: herstel van kleine lak schades

Bij Specialpaintwork begrijpen we dat elke kras of schade aan uw racefiets een smet kan zijn op uw fietsplezier. Daarom bieden we gespecialiseerde spot repair diensten aan, gericht op het snel en effectief herstellen van kleine schades, waardoor uw fiets weer zijn oorspronkelijke glans terugkrijgt. 

We doen dit al jaren en zijn partner van grote namen in de fietsmarkt. De meeste kosten bedragen tussen de €75 en €175 euro. Ook kameleon en chroom verf kunnen wij herstellen. We Doen de meeste spot repairs met de airbrush en zorgen dat logo’s en teksten weer strak op uw frame worden gespoten. 

Expertise in Spuitwerk

25+ Jaar Ervaring in lakschade herstel

Met meer dan 23 jaar ervaring in de fietsindustrie, zijn we experts in zowel uitgebreid spuitwerk als nauwkeurige spot repairs. Onze diepgaande kennis van verschillende fietsmaterialen en -lakken stelt ons in staat om kleine schades vakkundig te herstellen, waarbij we altijd streven naar een resultaat dat niet te onderscheiden is van het origineel.

familie-special-paintwork
Spot repair voor
Duidelijkheid & Vertrouwen

Wat is spot repair

Spot repair staat voor een gerichte aanpak bij het herstellen van kleine beschadigingen aan uw fiets. Het is de ideale methode wanneer je bijvoorbeeld een kras hebt. In plaats van het overspuiten van het gehele frame, repareren we uitsluitend het beschadigde deel van uw fiets.

Deze techniek is niet alleen kosteneffectief, maar zorgt ook voor een snelle en efficiënte herstelling, waarbij de originele afwerking van uw fiets behouden blijft. 

Spot repair voorbeelden

Voor en na spot repair

Klik op de foto’s om het resultaat te zien

het-spuiten-van-het-carbon
Duidelijkheid & Vertrouwen

Ons proces

Doorheen de jaren hebben we bij Specialpaintwork ons proces voor spot repair verfijnd. We begrijpen dat elk geval van schade uniek is en een specifieke benadering vereist. Net als bij ons spuitwerk, is het ons doel om elk detail van uw fiets te herstellen naar zijn oorspronkelijke staat. We horen graag de details van de schade, of het nu via WhatsApp, e-mail of een persoonlijk gesprek is. Ons team staat klaar om u snel van dienst te zijn met een inschatting van de werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Hieronder geven we u een dieper inzicht in de stappen van ons spot repair proces, zodat u precies weet wat u kunt verwachten wanneer u voor Specialpaintwork kiest.

Contact

Contacteer ons via verschillende kanalen om de schade aan uw fiets te bespreken. We geven u een eerste inschatting van de werkzaamheden en kosten. Whatsappen naar 0174 - 38 43 55

Overleg

Bij aankomst van uw fiets beoordelen we de schade en overleggen met u over de beste aanpak. We houden rekening met uw specifieke wensen en de esthetische aspecten van uw fiets.

Voorbereiding

We bereiden de beschadigde plek zorgvuldig voor op de reparatie. We plakken de niet beschadigde plekken af en schuren de beschadigde plek.

Spot repair

Wij gebruiken de beste technieken om de schade precies en nauwkeurig te herstellen. We gebruiken hoogwaardige lakken die overeenkomen met de originele kleur en afwerking van uw fiets.

Kwaliteitscontrole

Na de spot repair werken we de behandelde plek af en voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit. We zorgen ervoor dat de herstelde plek perfect aansluit bij de rest van uw fiets.

Ophalen

In de meeste gevallen is uw fiets binnen een 8 werkdagen gereed. We begrijpen het belang van snelheid zonder in te leveren op kwaliteit.

Duidelijkheid & Vertrouwen

Prijs & Garantie

De kosten voor spot repair zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van de schade, maar zijn altijd aanzienlijk lager dan volledige spuitwerkzaamheden. We streven naar transparantie in onze prijzen en communiceren vooraf duidelijk de verwachte kosten. De meeste spot repairs kosten tussen de €75 en €175.

Daarnaast bieden we een garantie van 2 jaar op onze spot repair diensten, als bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

Spot repair na
Reviews

Wat zeggen onze klanten ?

J BurgerJ Burger
15:17 21 May 23
Bij BCP mijn oude uit de 80e jaren Gazelle AA super laten spuiten. Echt niet van nieuw en origineel te onder scheiden. Echt vakwerk wat je absoluut niet veel meer tegen komt. In een wordt top!
Reinier MaaikeReinier Maaike
20:40 24 Apr 23
Schade in carbonlak op racefiets na val, snel en vakkundig opgelost door Brady van BCP. Ook goede check gedaan of carbon zelf scheurtjes had. Vakmanschap, dus heeft wel een prijs.
E.A. van den OeverE.A. van den Oever
07:35 14 Feb 23
Ik ben pakweg drie maanden geleden langs geweest met een racefiets waar iets meer mis mee was dan alleen de barst in het frame. De mannen van BCP hebben mij daarbij vakkundig geadviseerd en ook nog een geholpen aan een geweldige nieuwe fiets. Ik rijd hier nu alweer een tijdje op rond en geniet er echt van. Hiervoor wil ik BCP nog maar eens hartelijk bedanken!
Willem VermeulenWillem Vermeulen
12:42 07 Dec 22
Vakmanschap, Snelheid en Service XXLSnel, makkelijk en vriendelijk contact. Vakkundig en snel gerepareerd.Maar vooral Service XXL doordat door mijn eigen fout een week later precies dezelfde schade was ontstaan, en ze deze kosteloos opnieuw hebben hersteld.Klasse bedrijf.
Rick EngeringhRick Engeringh
15:41 13 Oct 22
Wat een vakman!!! Tijdens onze reis door Europa helaas lakschade op het frame en de voorvork van mijn MTB (fietsen hebben niet helemaal goed op de fietsendrager gestaan). Het is echt ongelofelijk om het resultaat nu te zien. Zowel het frame als de voorvork zijn weer als nieuw!!! Ik ben echt ontzettend blij en kan BCP echt aanraden.
daniel buijsdaniel buijs
13:46 11 Jul 22
Mijn MTB hier +/- 2 weken geleden afgeleverd na tip van een collega. Geen spijt van. Snelle service, degelijk geprijsd wantDe fiets hoeft niet uit elkaar gehaald te worden, dat scheelt een hoop. Ook nog eens mooi gelakt (zie resultaat voor/na). Kan ook in Alphen aan den Rijn afgeleverd worden, voor mensen die uit het oosten moeten komen ;-). En vriendelijke mensen, de lakbeurt erbij gekregen!
Rob KamphuisRob Kamphuis
04:53 05 May 22
Nadat ik besloten had om mijn speed pedelec Stromer een andere kleur (wit) te geven (was mat zwart) ben ik zeer goed geholpen door Brady van "BCP Special Paintwork"En de resultaat is super mooi!!Uitstekende spuit kwaliteit en heel erg snel en deskundig geholpen, daarnaast is de verhouding prijs-kwaliteit heel goed. Zeker een aanrader!!
js_loader
hoe kunnen wij jou helpen ?

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor uw specifieke wens kunnen betekenen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. We spreken graag de mogelijkheden met u
contact-carbonreparatie

Het begint hier

Vul onderstaand formulier in en en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Wilt u direct antwoord whatsApp naar 0174 38 43 55. Als je een foto meestuurt kunnen wij je beter van dienst zijn. Het is ook mogelijk om direct een mail te sturen naar info@specialpaintwork.nl

Onze Werkwijze voor Spot repair

Bij Specialpaintwork weten we dat jij het liefst op vlekkeloze fiets rijdt. Daarnaast voorkom je met het repareren van kleine beschadigingen ook grotere beschadigingen. Daarom hebben we onze spot repair diensten geperfectioneerd om kleine beschadigingen snel en efficiënt te herstellen, zonder dat de originele afwerking van uw fiets verloren gaat. Hieronder lees je hoe wij dit voor u doen:

Schadebeoordeling: Elke schade wordt nauwkeurig bekeken om de meest effectieve herstelmethode te bepalen. Wij beoordelen niet alleen de zichtbare schade, maar kijken ook naar de mogelijke impact op aangrenzende gebieden.
Voorbereiding van het oppervlak: De beschadigde plek wordt zorgvuldig gereinigd en ontvet. Vervolgens schuren we het oppervlak om een ideale basis te creëren voor de reparatie.
Daadwerkelijke spot repair: Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen voeren we de spot repair uit. Onze experts brengen verf en materialen aan die perfect overeenkomen met de originele afwerking van uw fiets, zodat de reparatie onopvallend is.
Drogen en Uitharden: Na het aanbrengen van de verf zorgen we voor een correcte droogtijd. Indien nodig gebruiken we speciale uithardingsmethoden om een duurzaam en langdurig resultaat te garanderen.
Polijsten en afwerking: Na het drogen wordt het gerepareerde oppervlak gepolijst om een naadloze overgang met de rest van het spuitwerk te verzekeren. We zorgen ervoor dat de glans en textuur perfect overeenkomen met het omliggende gebied.
Beschermende afwerking: Om de gerepareerde plek extra te beschermen en de levensduur van de reparatie te verlengen, kan een beschermende laklaag worden aangebracht. Dit zorgt niet alleen voor bescherming, maar ziet er ook nog eens goed uit.
Kwaliteitscontrole: Elke gerepareerde fiets ondergaat een strenge kwaliteitscontrole om te garanderen dat de spot repair aan onze hoge standaarden voldoet. Pas na een grondige eindinspectie wordt de fiets aan u teruggegeven.

Bij Specialpaintwork is uw fiets in deskundige handen. We combineren geavanceerde technieken met een toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid om ervoor te zorgen dat elke spot repair perfect is en aan uw verwachtingen voldoet.

FAQ

Een spot reparatie duurt ongeveer 8 werkdagen. Dit heeft te maken met het uitharden van de 2 componenten lak. Als dit uitgehard is kunnen wij het pas polijsten. 

Ja, dit is mogelijk. Wij kunnen dit realiseren aan de hand van een EPS-bestand aangeleverd door de klant, of we kunnen samen een ontwerp creëren.

Nee dit zie je niet! We streven ernaar de reparatie zo onzichtbaar mogelijk te maken. Onze geavanceerde technieken en kleurmatching zorgen voor een naadloze integratie met de bestaande lak.

De fiets kan bij ons in elkaar blijven, wij demonteren de fiets om hem daarna te spuiten.

De kosten kunnen variëren, maar gemiddeld liggen ze tussen de €75 en €175.

  • Deskundigheid: Onze technici zijn getraind in de nieuwste reparatietechnieken en werken met de beste materialen.
  • Klantgerichte Service: We luisteren naar uw wensen en zorgen voor een service op maat.
  • Snelle Doorlooptijd: We begrijpen het belang van uw tijd en zorgen voor een snelle en efficiënte service.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om een kleine kras of een iets grotere lakbeschadiging, bij Specialpaintwork staan we klaar om uw fiets snel en vakkundig te herstellen. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw fiets weer als nieuw maken!

Wilt u direct antwoord whatsApp naar 0174 38 43 55. Als je een foto meestuurt kunnen wij je beter van dienst zijn. Het is ook mogelijk om direct een mail te sturen naar info@specialpaintwork.nl