BCP SPECIAL PAINTWORK
added-box-1.png
25 JAAR ERVARING

Voor u beschikbaar

shipped-1.png
GARANTIE

Levenslang

dollar-1.png
ALLE MERKEN

Geen voorkeur

storefront-1.png
oCCASSIONS

Wij bemiddelen graag

BCP SPECIAL PAINTWORK

Spuitwerk

BCP SPECIAL PAINTWORK

SPUITWERK IN ONEINDIG VEEL KLEUREN

The Sky Is The Limit

De specialiteit van BCP is al vele jaren het herlakken van racefietsen en mountainbikes in oneindig veel kleuren (unlimited colors). In het verleden hebben wij veel gespoten voor het merk DUELL dat van Jan van Dalen was (broer en oom). Ook spuiten wij voor jumbo visma road- en schaatsteam.
unlimited-colors

Onze werkwijze

Alle fietsen die BCP spuit kunnen compleet worden afgeleverd. Wij hebben een mooie werkplaats om de onderdelen en of fiets te kunnen monteren.

Als de fiets uit elkaar is word deze geschuurd afhankelijk van het materiaal. Carbon schuren wij op. en staal word gestraald. Eventueel verchrome werk word netjes afgeplakt bij het stralen zodat dit netjes behouden blijft. Daarna worden de frames geëtst. Dit is om het roesten tegen te gaan onder de lak. Na het etst proces worden de frames in de oven geplaatst om een goede temperatuur te krijgen voor de grondlak. De grondlak is de laatste lak onder de kleur. Deze is de basis voor de kleur. Nu kan de gewenste lak opgespoten worden. Als er natuurlijk nog verschillende kleuren of teksten op het frame komen worden deze netjes afgeplakt op bespoten. Dit gebeurd door de verschillende sjablonen. Hierdoor kan de tekst strak gemaakt worden op de frames. Stickers zijn hierdoor overbodig geworden.

Als laatste word het frame in de blankelak gezet de blankelak zorgt voor de bescherming en de glans standaard is twee lagen en is voldoende. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor specialblank dat zijn vier lagen.

Het eindresultaat is dan ook geweldig !
hoe kunnen wij jou helpen ?

Wij zetten onze ervaring graag voor jou in.

Wil jij weten wat wij voor jou specifieke wens kunnen betekenen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.
image00038a

Het begint hier

Vul onderstaand formulier in en en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Wilt u direct antwoord whatsApp naar 06 53446254. Als u een foto meestuurt kunnen wij u beter van dienst zijn. Het is ook mogelijk om direct een mail te sturen naar info@specialpaintwork.nl